Gata sesiunea!

Teoretic, in “acte” si in date. Insa, la modul practic, inca nu e gata, vine sesiunea de restante si mariri [sper ca in cazul meu sa fie doar vorba de mariri], unde va trebui iar invatat, cu marele regret ca libertatea a apucat sa fie gustata pentru cateva zile.

A fost lung, a fost obositor si a fost asa cum este fiecare sesiune – si cu succese, si cu reusite mai putin demne de lauda 🙂 Dar ce ar fi un student daca ar lua doar 10 pe linie, de prima data? Mi s-ar parea cel putin dubios.

Ma intreb ce fac ceilalti pe perioada sesiunii, cand au de invatat si nu prea au ocazia sa iasa din casa. Cum se relaxeaza, cum se concentreaza? Here’s the deal: in cazul meu ajuta enorm muzica, nu stiu cum as putea trai fara ea [facand abstractie de faptul ca as putea trai, daca as fi total afona, surda sau nu as fi ascultat in viata mea nici o melodie]. Foarte des fac o obsesie pentru anumite piese, iar in ultima saptamana s-a intamplat sa fie o obsesie nu  pentru una, ci pentru doua piese. Aparent fara nici o legatura intre ele. Destul, insa, cat sa ma faca sa le ascult incontinuu. Consecutiv. Pentru ore intregi.

Am sa pun link-urile de pe youtube, fiindca inca nu mi-am dat seama cum sa uploadez piese de pe hard pe blog.

Yiruma – River flows in you [un adevarat record pentru piesa asta, care, in mod ironic, suna mai bine in varianta ce o am pe hard-disk – datorita si faptului ca acustica e concentrata doar asupra melodiei in sine si nu exista alte interferente…in orice caz, in 5 zile am ascultat-o de 105 ori! Pe verificate pe contul meu de pe last.fm ].

Muse – Supermassive Black Hole

*** Ugh, se pare ca am nevoie URGENTA de un alt design pentru blog. Nu prea ma incanta cel curent. Va trebui, cand am chef, sa vad daca nu imi pot face unul custom made – ar fi varianta optima….

Leave a Reply