Twestival @ Cluj-Napoca

Ce inseamna Twestival

Twestival este un eveniment de anvergura mondiala, ce se va desfasura in peste 100 de orase din toata lumea. Conceptul este unul interactiv, in care oameni activi ai domeniului online [de exemplu blogger-i, twitter-i sau oricine altcineva care are tangenta cu domeniul online], dar si oameni apartinand domeniului offline, se intalnesc pentru a socializa intr-o forma clasica, fata in fata – mai exact, se vor intalni oameni apartinand mai multor “comunitati” diferite intr-o seara amuzanta, distractiva, in care se va socializa si se vor strange donatii pentru o cauza nobila, si anume “charity: water“.

Twestival @ Cluj-Napoca

Evenimentul va avea loc in Decadence Club (strada Ploiesti nr.51). Este un eveniment public si oricine este invitat in limita locurilor disponibile. Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 RON, respectiv 5 RON cu reducere pentru posesorii de Studcard, si in plus fiecare posesor de bilet va avea ocazia sa participe la o tombola cu premii oferite de  One Touch Wear – urban shop, Trilulilu, Cartio, NightBuyers, Decadence Club si Cluj Life.

Pretul platit este unul chiar foarte mic in comparatie cu ceea ce se va putea face cu acesti bani. Fiecare contributie conteaza, mai ales ca la final se vor strange toti banii adunati in urma evenimentului si se vor dona [eveniment care, daca mai tineti minte ce am scris mai sus, este de anvergura mondiala].

Mai multe informatii despre acest eveniment pot fi accesate de pe site-ul Twestival: http://clujnapoca.twestival.com/.

Acestea fiind spuse, poate ne vedem acolo 😉

Leave a Reply