Lecturi Urbane Cluj

E oficial: Lecturi Urbane vin si in Cluj!

Impreuna cu Raluca, iar apoi in colaborare cu Lucian, am dorit sa aducem si in Cluj proiectul bucurestean. Mai exact, este vorba de o actiune civica, menita sa popularizeze lectura in spatii neconventionale (mai multe informatii despre proiect si despre editiile din Bucuresti gasiti aici si aici)

Prima editie va avea loc in data de 5 martie 2010, pe linia de autobuz 24b, intre orele 10-12. Vom avea nevoie de un numar de 30 de voluntari, fiecare trebuind sa isi aduca o carte din care va citi pe parcursul evenimentului. Mai multe informatii legate de desfasurarea exacta a evenimentului va voi oferi in zilele ce urmeaza.

Ii rog pe cei care doresc sa participe la actiune sa ia legatura cu mine pe mail, la adresa [email protected] . Grabiti-va, fiindca locurile sunt limitate 🙂

Evenimentul este sustinut de Civika si se desfasoara cu sprijinul RATUC si in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Cluj.

5 thoughts on “Lecturi Urbane Cluj

  1. chocollat Post author

    Cei de la Ratuc sunt de acord ca participantii la eveniment sa circule liber pe parcursul acestuia.

    Asta inseamna ca voluntarii inscrisi vor beneficia de gratuitate pe baza unei legitimatii care le va fi oferita pe loc in momentul in care va avea loc intalnirea pentru eveniment.

    NU este corect sa te inscrii pe lista voluntarilor doar pentru a putea merge fara bilet in alta parte!

  2. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply