Cluj Pub Crawl

Sâmbăta aceasta a debutat un eveniment inedit – Cluj Pub Crawl. Acum a fost prima ediție, însă pe viitor se speră a se organiza măcar lunar. Esența evenimentului e de a descoperi cele mai bune localuri din Cluj și cele mai bune băuturi servite de acestea. În acestă primă ediție s-au vizitat 5 localuri clujene și s-a degustat o serie de beri mai speciale, pentru că berea a fost băutura aleasă ca laitmotiv al turului.

Mă înscrisesem din timp pentru a participa și așteptasem cu nerăbdare ”ziua Z”, numai că de multe ori socotelile pot fi încurcate în ultimul moment. Spre dezamăgirea mea am ajuns doar în punctul de finiș al turului, Le General, deoarece a trebuit să fiu prezentă la locul de muncă în după-masa de sâmbătă. Am ajuns ultima, când petrecerea era în toi, dar numai bine ca să prind momentul în care tot General-ul îi cânta ”La mulți ani” lui Psaico . Priceless! De degustat am degustat un cocktail pe bază de bere, se numea Bear in the Bush și era un mix de bere Ursus cu fructe de pădure. Yumm! A fost tare, tare bun. Nu-mi plac de regulă berile cu diverse arome, dar asta mi-a plăcut mult și aș mai bea și cu altă ocazie. Aparent arăta ca un sirop roșu cu spumă rozalie, dar berea o simțeai abia după ce gustai, fiindcă în aromă predominau fructele de pădure. Aș încerca și alte combinații, sunt curioasă de gust. Mai era cu pepene și piersici, parcă.

No și de-aici încolo…s-a încins petrecerea! Mai erau cu noi băieții și fetele de la #cupabloggerilor , iar noi participanții de la Cluj Pub Crawl am avut tricouri personalizate cu alteregoul fiecăruia din online 🙂 Să ne (re)cunoaștem mai ușor. În final a ieșit ceea ce se cheamă legen…wait for it….dary party! A fost o seară nebună, nebună, nebună!!! Și ca să ne trezim cu bine a doua zi, doza minune de Cap Limpede și-a făcut bine treaba! Chiar foarte bine! Asta-i clar una din cele mai faine inovații în domeniul ăsta 😀

Am fost înconjurată de oameni tare faini – atât oameni dragi mie, pe care îi știu de ceva vreme, cât și oameni pe care am avut plăcerea de a-i cunoaște atunci sau de a-i întâlni în realitate (fiindcă înainte doar ne urmăream pe twitter 🙂 )

La următorul eveniment din serie vreau să pot participa de la cap la coadă. Și o să-l notez cu roșu în calendar, ca să fiu sigură că nu mai intervine nimic.

Înainte de a uita: piesa-cheie a serii, cu refrenul adaptat ad-hoc de noi, numai bun de trollat și pe care am răcnit cât ne-au ținut plămânii – I unfollow, unfollow you!

Cluj Pub Crawl este un proiect ClujLife sustinut de Cap Limpede. Sponsori: Klausen Burger, Republic Pub, Ludwig Bavarian Bierhaus, Beraria Ursus si Le General.

Leave a Reply