Se cauta voluntari pasionati de lectura

Draga Cluj,

Fiindca te iubim si vrem sa facem din tine un loc mai bun iti pregatim cea de-a doua editie de Lecturi Urbane a la Cluj, care va avea loc in viitorul destul de apropiat, mai spre sfarsitul lunii aprilie.

Ceea ce ti-am oferit la prima editie a fost doar o mostra, o gustare, ca sa iti trezim apetitul pentru ceea ce va urma, asa incat pregateste-te, fiindca aceasta noua editie va fi mai ampla, mai frumoasa, mai plina de curaj si voie buna, mai proaspata si mai darnica.

Pentru ca dorim sa cunoastem cu aceasta ocazie si mai multi cititori pasionati, care nu ezita sa citeasca oricand si oriunde au ocazia, de acum incolo nu va mai exista limita de voluntari dornici de a participa la eveniment. Te intrebi, poate, cum pot proceda cei interesati? E extrem de simplu, trebuie doar sa se inscrie, in prealabil, pe una din cele doua adrese de mail de mai jos (fiindca e frumos sa ne putem organiza inainte putin 🙂 ) si apoi doar sa fie prezenti la ora si locul ce le vor fi comunicate din timp.

Cu dragoste,

Organizatorii Lecturi Urbane a la Cluj

***

Declaram, astfel, deschis sezonul de inscriere ca voluntar pentru cea de-a doua editie a Lecturilor Urbane a la Cluj. Avem nevoie de tine, cel care citesti acest mesaj, fiindca impreuna putem arata celor din jur ca timpul care in alte situatii ar fi pierdut poate fi folosit intr-un scop nu doar util, cat si placut.

Evenimentul va avea loc pe data de 23 aprilie 2010, iar de aceasta data va fi organizat si dimineata, de la ora 10, si dupa-masa, de la ora 17. Ar fi de preferat ca atunci cand va inscrieti sa precizati si ora de la care vreti sa participati (desigur, nu e obligatoriu sa veniti doar la una din ele, puteti participa de la ambele ore daca vreti 🙂 )

Inscrierile se fac pe:

[email protected] sau  [email protected]

2 thoughts on “Se cauta voluntari pasionati de lectura

  1. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply