Oje Disco pentru o vară disco

Spuneam aici acum câteva zile că am pentru o persoană un lac de unghii din noua colecție Disco lansată de Farmec. Condiția a fost ca doritoarea să îmi spună o poveste legată de oje. Mi-a luat un pic mai mult timp decât am preconizat să aleg câștigătoarea, fiindcă am decis să fac acest lucru dintr-un punct de vedere subiectiv. Puteam să utilizez random.org, era mult mai simplu și cu mai puțină bătaie de cap, dar am preferat să aleg povestioara/întâmplarea care mi-a plăcut cel mai mult.

Înainte de orice, însă, vreau să vă mulțumesc tuturor! Alegerea nu a fost ușoară, fiindcă deși au avut ca numitor comun ojele, poveștile au fost unice și m-am amuzat copios citindu-le!

Așadar, cea care va primi oja este Ramona. Felicitări! Povestioara ei a fost asta:

Salut..preferata mea absoluta este cea violet..sunt absolut indragostita de ea..am eu o problema cu tot ce tine de mov..:)
Funny cred ca e atitudinea fetitei mele cand e vor.ba de oje,rujuri..etc..acum cateva zile a obsevat unghiile mele ( mov..;)) si foarte ofuscata ca ale ei sunt necolorate a fugit la cutia de carioci si..le-a colorat si pe ale ei..rosii!!si era f.f. mandra!!

Pentru celelalte fete: vă recomand noile lacuri, veți vedea cât de jucăușe și versatile sunt! Aștept impresii de după, să îmi povestiți cum vi s-au părut 🙂

Tagged on: , , , , ,

Leave a Reply