HBO e de vină pentru vreme!

E final de martie, teoretic primăvara ar trebui să fie în floare deja, însă afară ninge și e frig. Cam peste tot se întâmplă același lucru, ninge unde nu ar trebui, când nu ar trebui.

 

Pe 31 martie se lansează sezonul 3 din Game of Thrones, serialul de succes produs de HBO, ecranizând cărțile lui George R. R. Martin.

 

Unul din tag-lines-urile serialului, motto-ul familiei Starks, e “winter is coming”.  Pe net s-a adaptat un pic  acest motto, devenind “brace yourselves, winter is coming”, adică să fiți pregătiți!

 

De fapt, cum ar fi dacă asta ar fi o strategie uriașă de marketing, cea mai complexă de până acum, ce mobilizează și angrenează forțe și resurse nemaîntâlnite, the ultimate resource database la nivel global, cu sprijinul unei conspirații  la nivel mondial? Cercetătorii au creat niște mașinării capabile să controleze condițiile climaterice din anumite regiuni ale Pământului, la un moment dat. Ninsoarea bruscă, în momentul în care nu se aștepta nimeni, aduce iarna pe buzele tuturor. Dintr-una într-alta, toți se gândesc că iar vine vremea aspră. În Game of Thrones, urmează o iarnă aspră, personajele pomenind asta mai mereu. Urmează asocierea iarnă aspră – „Urzeala Tronurilor” și pe 31 martie toți vor fi cu ochii în ecranele televizoarelor sau în monitoarele calculatoarelor, pregătiți să urmărească debutul noului sezon, rezultând o audiență record, istorică, pentru un serial de televiziune.

 

Iar de la începutul săptămânii viitoare, când intrăm deja în luna aprilie,  se duce ninsoarea și vremea reintră pe făgașul ei normal.

 

Hmmm! Cum ar fi dacă…? 🙂

Leave a Reply