Despre ultimele 6 luni și senzația de ”acasă”

În mai puțin de jumătate de an (5 luni și 8 zile, mai exact) viața mea a prins viteza unei mașini ce atinge suta de kilometri în mai puțin de 10 secunde. S-au întâmplat enorm de multe lucruri. Am învățat și mai multe și cantitatea de informații ce le voi acumula de acum încolo se va tripla. Am strâns un amalgam de peripeții și povești. Am cunoscut foarte mulți oameni. Am avut vise. Multe, multe vise, ce în final s-au filtrat în urma unor dezamăgiri survenite din partea unor oameni în care am avut încredere. Am învățat să separ ce e e important de ce e trivial. Lucrurile s-au așezat și aranjat așa cum simt că trebuia să se întâmple.

Poate că nu de fiecare dată am făcut alegerile considerate a fi „corecte”, dar, at the end of the day, important e că atunci când mă uit în oglindă nu îmi e rușine cu ce văd. Asta pentru că mereu am încercat să îmi fac treaba al naibii de bine și să trec de critica cea mai aspră și exigentă – a mea. Cu toate astea oamenii au fost și vor fi întotdeauna critici și cârcotași și de cele mai multe ori se vor mulțumi să plece urechea la jumătăți sau sferturi de adevăr, în orice caz doar la o variantă a poveștii. Am învățat să nu mă mai las afectată și să îmi văd de ale mele, pentru că cine trebuie să înțeleagă și să fie alături de mine o va face indiferent de aparențe.

Acestea fiind zise, pot să afirm că sunt recunoscătoare pentru ABSOLUT tot ce s-a întâmplat până acum. Și, peste orice altceva, sunt FERICITĂ. Și asta se vede.

Iar legat de viitor…BRING IT ON, pentru că orice, oricât de provocator ar fi, nu are cum să nu fie în așa fel încât să nu mă ridic la înălțimea așteptărilor. Am ajuns în acel punct în care simt că doar cerul mai e limita….

Iar pentru cei ce nu știu sau nu au aflat încă, m-am întors în Starbucks, ca marketing specialist pe România și Bulgaria.  După un drum de-al lungul căruia am aprofundat dragostea mea pentru cafea, un drum care m-a făcut să văd mai multe, să experimentez mai multe și să mă maturizez, un drum ce a mai adăugat o bucățică din puzzle la ce vreau să fac, în final, am revenit la o altă dragoste a mea…pe principiul că things are happening for a reason și mă simt din nou „acasă”, fiindcă „acasă e acolo unde îți e inima”…iar inima mea e plină de căldură acum 🙂

3 thoughts on “Despre ultimele 6 luni și senzația de ”acasă”

 1. cristian

  draga Cezara, o persoana care greseste deoarece este lipsita de informatie, este o persoana cu circumstante atenuante, dar in cazul tau, dupa ce ai cunoscut”iluminarea” sa te intorci la apa colorata cu iz de plastic si chimicale nu pot sa-ti gasesc vreuna…
  Atata poti, atat te-a dus capul…..

  1. Cezara Post author

   Dragă Cristian, capul mă duce într-atât încât să îți pot spune că vorbești în necunoștință de cauză. Nu țin minte să fi avut plăcerea să facem cunoștință față în față, fiindcă atunci nu ți-ai fi permis să faci astfel de afirmații gratuite.

 2. Pingback: Cafea "de brand" ( Illy si nu numai ) versus cafea proaspat prajita| Blog si forum de Espressomani…

Leave a Reply