Cine vine cu mine în Ungaria?

UPDATE 2: Mai sunt 7 locuri.

UPDATE: Mai sunt disponibile 9 locuri 🙂

E vorba de un proiect finanțat din fonduri UE. Am mai fost în 3 astfel de proiecte până acum și a fost extrem, extrem de fain! Merită!

Titlul proiectului: “Grow Up”
Tipul proiectului: schimb multicultural de tineri
Data desfășurării: 24 octombrie – 7 noiembrie 2012
Locația desfășurării: Vásárosnamény, Ungaria
Număr de participanți: 11 participanți (9 între 15-25 ani, 1 între 25-30 ani + 1 team leader fără limită de vârstă)

Status înscrieri: mai sunt disponibile 10 locuri

Condiții de participare:
– se decontează 70% din costurile de călătorie
– se asigură în proporție de 100% cazarea, masa și materialele pentru training
– se achită către asociația de trimitere o taxă de procesare și pregatire de 100 lei (sau 25 Euro) – asociația este, în acest caz, Support for Youth Development
Ca info adiționale…transportul și toate cheltuielile aferente se achită la început de către participant, urmând ca după finalizarea training-ului sau programului să îi fie rambursat procentul de 70% (pentru asta trebuie păstrate toate biletele de tren/autobuz/autocar etc)

În programele de acest fel participă tineri din țările UE, iar numărul țărilor poate varia. De exemplu, când am fost în Bulgaria au fost 5 țări participante, când am fost în Grecia au fost vreo 8-9 și tot așa.

Mai sunt 10 locuri disponibile (unul e ocupat deja de mine 🙂 ). Având în vedere că proiectul începe din 24 octombrie, ar fi bine să vă grăbiți cu luarea unei decizii.

Așadar…cine vine cu mine? 🙂

P.S. Doritorii nu trebuie să fie neapărat din Cluj.

20 thoughts on “Cine vine cu mine în Ungaria?

 1. bistrita

  as veni si eu ,dar vad ca ungurii vor tot mai mult o autonomie teritoriala si,desi nu sunt sovina,am crescut si trait alaturi de unguri , ajunge .Romanii iarta , dar nu uita !

  1. chocollat Post author

   Să participe activ în training-ul și workshop-urile ce vor avea loc acolo. Nu-i greu, mai ales că se merge în astfel de programe pentru a se învăța anumite lucruri, așa încât tot ce trebuie să faci e să fii, vorba aia, „cu mintea deschisă” 🙂

 2. Chaika

  Întrebare întrebătoare: În octombrie o să fiu în Germania… aş putea să iau avionul de la Berlin spre Budapesta. În cazul ăsta pot să particip şi se va mai deconta transportul?

Leave a Reply