Apel către comunitatea online locală

A rămas mai puțin de o săptămână până la Swimathon Cluj. 6 zile, mai exact.

Și cam 5 zile au mai rămas pentru înscrierile susținătorilor.

Acum e momentul să mi se dovedească puterea online-ului, a comunității locale. Am auzit de prea multe ori formularea aceasta, am auzit de mult prea multe ori ideea că suntem uniți, că ne implicăm în comunitate, că suntem activi și că avem ceva de spus (vis-a-vis de orice subiect).

Acum vreau să mă conving cu adevărat că împreună putem schimba ceva sau putem realiza ceva. Pentru cei care nu știți, sâmbătă voi înota pentru secția de copii de la Terapie Intensivă, cu scopul de a strânge o sumă cât mai mare pentru ei. Pentru asta, am nevoie de susținători. Fizic, să fie în sală în momentul evenimentului, dar și financiar. E vorba de un gest mic, pe care fiecare din noi îl poate face. Dacă stați să faceți un calcul câți bani dați într-o săptămână pe diverse lucruri care pot fi incluse lejer în categoria capriciilor, se ajunge la un total impresionant de cele mai multe ori.

De ce să nu se ajungă și în situația de față la un total la fel de impresionant? Gest mărunt cu gest mărunt…picătură cu picătură și se adună. Suntem mulți. Putem fi o echipă frumoasă. Putem realiza ceva de care să fim mândri!

Eu mi-am luat angajamentul că voi înota în 60 de minute 20 de lungimi de bazin olimpic, asta pentru că până acum nu am mai înotat 60 de minute încontinuu și nu știu cum va fi. Dar astea 20 de lungimi le voi înota sigur, și pe deasupra îmi iau angajamentul că voi trage de mine să reușesc mai mult, să dau mai mult.

Voi puteți fi susținătorii mei în două moduri: fie mă susțineți cu o sumă fixă pe toată evoluția, indiferent de numărul de lungimi de bazin înotate, fie mă susțineți cu minimum  1 leu pe lungimea de bazin. În formularul de susținere este și opțiunea de a apărea ca ”anonimi” în centralizatorul online. Puteți bifa căsuța dacă doriți, e o alegere strict personală pe care eu o voi respecta și nu voi comenta legat de ea.

Ce spuneți? Haideți să dovedim că se poate! Se poate să facem ceva de care să fim mândri. Voi și cu mine, împreună!

Împreună ca un tot, împreună ca o comunitate!

P.S. Susținătorii pot fi și din alte orașe, așa încât mă voi bucura dacă vă veți implica și cei din afara Clujului.

Am mai scris despre Swimathon aici și aici.

8 thoughts on “Apel către comunitatea online locală

  1. Pingback: Swimathon Cluj 2012 | Ciulea's Blog

  2. Pingback: Swimathon 2012: Cezara înoată pentru o cauză nobilă! | eVasile.com

  3. Lucian

    Cu nu multa vreme in urma, marturiseam unor minunati oameni din Cluj ca ”dorul de tara nu se aseamana cu dorul de Ardeal” eu fiind fiu al Campiei Turzii si cu domiciliul in Timisoara. Acum, cand voi, clujenii ne mai dati o lectie despre ce si cum, ma onoreaza sa va fiu alaturi chiar daca greutatea portmoneului nu-mi cere carucior de piata. I’m in…

  4. Pingback: Comunitate clujeana, o facem din nou? | TVdece

  5. Pingback: Heităru’ pozitiv | talentirosit.ro

  6. Florin Ruşanu

    Foarte frumos din partea ta, sper să strângi cât mai mulţi bani! Aş înota şi eu la treaba asta, doar că abia am venit de la Cluj şi benzina nu-i chiar ieftină. Felicitări pentru iniţiativă!

Leave a Reply