Ajutor! Nevoie urgenta de suport tehnic!

Problema e simpla, in aparenta. Am un laptop bun, trainic, care desi e batranel (are 6 ani deja) o mai duce inca, cu mici exceptii – dupa 1-2 ore de functionare se supraincalzeste, de multe ori am avut neplacuta surpriza sa se inchida brusc.

Nu vreau sa il bag in service, vreau doar sa ii curat cooler-ul de praf si orificiile de evacuare a aerului, sunt ferm convinsa ca asta e problema, mai ales ca si suna ca o rasnita 🙂 Acum…am nevoie de suport tehnic pentru asta, si anume ce instrumente trebuie (in afara de surubelnita pentru suruburi), si mai ales cum sa o fac (o schema ar fi perfecta, daca stie careva scheletul intern, dar si explicatiile merg la fix).

A, da, modelul e Fujitsu Siemens Amilo D 7830.

Daca cereti ceva in schimb, nu am ce sa va dau, decat sincera mea recunostinta 🙂

2 thoughts on “Ajutor! Nevoie urgenta de suport tehnic!

  1. Trollii

    teoretic poti sa il desfaci surub cu surub, clema cu clema si in cele din urma o sa se descompire singur. teoretic, practic sunt cateva cleme pe ici pe colo si ceva suruburi ascunse.
    tot la fel de teoretic fiecare chestie se poate pune intr-un singur loc / intr-un singur fel
    dar ar fi mai oka sa il duci intr-un service sau sa faci chestia assta cu cineva care a mai facut-o cel putin odata 🙂 (mai mult de 2-3 ore nu are cum sa dureze)

  2. Cassini

    O pompa de cauciuc care sufla aerul ti-ar fi utila, pentru a indeparta praful de pe conponente. Un kit de curatare ce iclude si pompa, solutie pt ecran si perie gasesti pe http://www.f64.ro Cu toate acestea un laptop este destul de complicat pe dinauntru si are multe suruburi si tot felul de cleme. Mai bine ceri ajutorul cuiva care a mai facut asta.

Leave a Reply