Zilele 1-4

M-am hotărât să declar prima zi a provocării celor 30 de poze în 30 de zile pe data de 23.08, înainte cu câteva zile de a mă decide propriu-zis să o duc la bun sfârșit. Ca notă: pozele de până acum au fost făcute cu telefonul, mi-a fost cel mai la îndemână.

Așadar:

Ziua 1

23 August 2012

Ora 6.31 dimineața, într-o zi de joi.

Pe drum spre serviciu, cu rolele în picioare, prinzând viteză. Era răcoare, iar afară nu era nici țipenie de om. Mașini mult prea puține, doar câte una, ici și colo, și un tir ce m-a depășit agale.

Parcă era o idee mult prea devreme pentru ca lumea să își iasă din starea de amorțeală somnoroasă.

Dar, la urma urmei, ce poate fi mai energizant decât un pic de mișcare dimineața devreme, cu vântul biciuindu-ți obrajii în cea mai dulce liniște?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 2

24 August 2012

Ziua de 24 august a fost una din zilele în care am profitat la maximum de faptul că piscina unde merg să înot se află la 5 minute de locul de muncă.

După o tură de lucru de dimineață, ce a trecut mai repede ca în alte dăți și pe parcursul căreia m-am distrat cu partenerele de lucru încontinuu (râdeau și clienții, acum nu știu câți râdeau cu noi și câți râdeau de noi), am tulit-o la bălăceală.

Am înotat până mi-am simțit mușchii de gelatină, după care m-am tolănit pe un șezlong și am lenevit în razele calde ale soarelui.

M-am bucurat și că era vineri, august și vară așa că piscina era aproape goală, mai toți fiind plecați prin alte părți. Life was good that day!

 

 

 

Ziua 3

Sâmbătă am terminat cartea asta. De foarte multă vreme nu am mai râs în hohote în timp ce am citit o carte. Am râs cu atâta poftă de mi-au dat lacrimile la un moment dat.

Ultima dată când mi s-a mai întâmplat asta a fost acum vreo 8 ani, când am citit seria aventurilor lui Conan Doi, de Vlad Mușatescu (De-a v-ati ascunselea, De-a puia gaia, De-a baba oarba și De-a bîza).

Wodehouse e de-a dreptul țăcănit, în cel mai bun sens posibil. Recomand cărțile lui! Deocamdată sunt la seria castelului Blandings, dar vreau să le citesc și pe restul.

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 4

Ultimele raze de soare ale săptămânii. Era 7 seara.

La câteva ore după a început ploaia. A venit vremea mohorâtă, dar atât de răcoroasă și atât de așteptată.

Să fie gata vara deja, oare?

Tagged on: , , ,

One thought on “Zilele 1-4

Leave a Reply