Dansează, dansează, dansează!

Există situații în care simți că ajungi la limită sau ai impresia că toate îți merg atât de rău încât mai ai un pic și clachezi. Sau ai un sentiment de izolare, oarecum și de respingere din partea celor din jur. De multe ori e doar în mintea ta, fiindcă nu vezi lucrurile și din altă perspectivă și tinzi să nu fii rațional. Dar nu poți să o faci. Pentru că doare. Și doare atât de tare încât nu mai gândești limpede, încerci să ții totul în tine deși știi că nu e bine sau dacă vorbești deschis despre ce te apasă o faci atât de lamentabil, fiindcă nu poți opri lacrimile (de frustrare, de durere, de neputință).

Indiferent cât de greu sau lipsit de sens pare…oprește-te! Respiră! Respiră profund! Și dansează…dansează, dansează, dansează, ca și cum nu ar exista ziua de mâine, ca și cum nu ai nici o grijă pe lume…lasă-te purtat de ritm, simte muzica, destinde-te, zbiară, aruncă-ți mâinile în aer…fii liber! Și râzi…râzi, râzi, râzi, indiferent cât de stupid ți s-ar părea, râzi cu poftă, râzi din toată inima, eliberează-ți sufletul de griji.

 

Apoi respiră din nou, intens, profund…și înfruntă-ți demonii și necazurile cu curaj, fiindcă nu ești singur, nu vei fi niciodată singur. Trebuie doar să-ți deschizi ochii…

One thought on “Dansează, dansează, dansează!

  1. Rares

    Cand dansezi, danseaza cu ochii inchisi si viseaza, imagineaza-ti persoana(ele) care doresti sa te vada dansand…in felul asta scapi de orice durere iar in momentul cand deschizi ochii, iti dai seama ce/cine lipseste si ce e de facut pentru a obtine ce-ti doresti in continuare.
    Btw, poza se potriveste excelent cu articolul!

Leave a Reply